Kävelen.

Runoilija Deathy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The world's going all carrots, carrots! I say. Now better and improved in Denmark.
 

Kävelen pitkin tietä,
joka ei lopu ikinä.
Ympärillä kasvavat kauniit puut,
mutta ne eivät merkitse minulle mitään.
Jalkojeni alla teräviä kiviä,
jotka eivät satuta enää.
Tämä tie ei lopu ikinä,
se ei johda mihinkään.
Silti sitä kuljen,
enkä loppua nää.
Elämän tietä kuljen,
mitään ei jää jäljelle.

Selite: 
Sitähän se on, kävelemistä.
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä runo suorastaan "tanssii"...eli se kulkee hyvin...tai runon mukaan "kävelee" hienoa, jatka harrastustasi, se on hyvä :)

 

Käyttäjän kaikki runot