Valoa virratkoon

Runoilija Deathy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The world's going all carrots, carrots! I say. Now better and improved in Denmark.
 

Tuhat valoa virratkoon
järkeäni hallitkoon.
Vieköön paha pois,
rakkauden aika ois.
Unelmoikoon rauhassa,
tyttö surujen haudassa.
Kuningatar auttakoon,
kuningastaan hallitkoon.
Tuomaan minulle rauhan,
poistamaan metelin pauhan.
Unen minulle suokoon,
levon ikuisen tuokoon.

Selite: 
Tuommoisen löysin, eipä kovin hyvä kai. Ah, no mutta, kaippa se vähän loitsu-meiningillä tehtiinkin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jo, ehkä hiukan loitsun tapainan,
mutta tykkään kovasti. Riimit rimmaa,
ja tämä tunne, joka välittyy tuosta aiheuttaa
mukavaa hämminkiä pääkopassani =3

 

Käyttäjän kaikki runot