Löydä mut.

Runoilija Metallinainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Herään,

unelmaan taas.

Herään,

haaveeseen turhaan.

Ehkä mulla on hyvä olla näin,

mutta mä kaipaan silti.

Kaipaan häntä,

miestä joka saa mut eloon.

Tule ja ota,

omakses.

Tule ja ota,

lähelle,

sydämeesi.

Löydä mut,

löydä mun sydän.

Ota musta kii,

sulje mun sydän sydämees.

Älä päästä koskaan irti.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot