Yön hämärässä.

Runoilija Metallinainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yön hämärässä,

puristan kättäsi kädessäni.

Yön hämärässä,

silmäni tuijottaa sinua.

Sinä nukut.

Yön hämärässä,

hiljaa huokaisen ja

toivon ettet katoa.

En saa unta,

en malta nukkua.

Ajatukset juoksee,

sydän laukkaa.

Mieli sekaisin,

tunteen tämän toivon jatkuvan,

vielä huomennakin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot