Mahdollisuus Menetetty(kö)

Runoilija Metallinainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ajoit mun sydämen pois,

ajoit mut pois.

Sen piti olla sitä,

rakkautta.

Sen piti olla sitä,

aitoa ja oikeata.

Tässä me nyt ollaan,

kaksi rikkinäistä,

kaksi irrallaan.

Siinä sä silti olet,

janoat mun rakkautta.

Kaipaat,

mun läheisyyttä.

Sinä.

Rikoit kaiken,

menetit kaiken,

unohdit kaiken.

Ja nyt pyydät uutta tilaisuutta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot