Suudelma

Runoilija Metallinainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Läheisyys,

intiimi hetki.

Perhoset vatsassa,

hymy huulilla.

Järki lähtee,

silmät sumenee.

Nautit.

Pehmeät huulet,

sydän hakkaa.

Silmät kiinni,

halu kurkistaa

katsooko toinen.

Naurattaa.

Haluat hetken jatkuvan kauan,

vielä kauemmin,

ikuisuuden.

Puna poskilla,

lämpö sydämessä.

Suudelma.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot