tylsyyden perikuva

Runoilija valuja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi sisälläni joudun kysymyksiä säilyttämään?
Miksi vastaus on niin pitkän matkan päässä?

Niin kaukana.

Saavutanko sitä koskaan?
Vai onko se jo minussa?

Mistä sen tietää voin,
kuka viisas sen sanoa voi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot