Minä!

Runoilija valuja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä!

Joka yksinäisenä ajan kanssa kilpaa juoksee.

Minä!

Jonka aikaa muut kilpaa pois syöksee.

Kuka sitä voisi antaa,
Ketä sitä edes jaksaisi kantaa?

Huokaus on vain hetki.
Elämäni pisin retki.

Minun retkeni....

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot