lapsus

Runoilija valuja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ikuisuutta kaivaten
kädenjäljen jättäen
tuo ihme maailmankaikkeuden
lapsi suuren rakkauden.

vääryyden sinulle tein
elämäsi oikeuttamatta vein
itsekkyyteni oli tärkein.

nyt virheestäni kärsiä saan.
tuntenut en saanut sinua ollenkaan.

koskaan en sinua unohtaa voi
kunpa maailman tuulet sinut takaisin sois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot