Elämäni

Runoilija Miiwu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi runoissani on vain tuskaa ja surua
Miksi niissä lukee vain tuskaa ja surua?

Siksi, koska elämäni on sellainen
Elämässäni ei tapahdu mitään hyvää enää

Itken joka ikinen ilta
Ja joka ikinen aamu

Päivät ovat vain tuskaa, joka täytyy kestää
Päivät vierivät eivätkä tunnu miltään

Olenko tehnyt jotain, mikä saa elämäni tyhjäksi
Ehkä minun täytyy se vain kestää

    ehkä joskus minulla on vielä pieni toivo 
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miiwu Nimetön 8.1.2007 0 Runo
Miiwu Elämäni 8.1.2007 0 Runo
Miiwu Rakkaani 2.5.2006 0 Runo
Miiwu Virhe 13.4.2006 0 Runo
Miiwu masennus 11.4.2006 1 Runo
Miiwu Nimetön 1.3.2006 1 Runo
Miiwu Askel 25.2.2006 1 Runo
Miiwu Elämän asia 24.2.2006 1 Runo
Miiwu Jäähyväiset 24.2.2006 2 Runo
Miiwu Pikkusisko 24.2.2006 1 Runo