Nimetön

Runoilija Miiwu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Odotin aamun
Odotin illan
Odotin yön

Seuraavana aamulla heräsin yksin, silmät itkien punaisena
Katsoin puhelimeen joka ei ollut yön aikana muuttunut. ei soittoja ei viestejä
Missä rakkaani menet, miksi et soita

Poliisi on ovella, mitä on tapahtunut
Hän pyysi sanomaan ; rakastan sinua rakkaani aina

Selite: 
Rakas.. lähti pois
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miiwu Nimetön 8.1.2007 0 Runo
Miiwu Elämäni 8.1.2007 0 Runo
Miiwu Rakkaani 2.5.2006 0 Runo
Miiwu Virhe 13.4.2006 0 Runo
Miiwu masennus 11.4.2006 1 Runo
Miiwu Nimetön 1.3.2006 1 Runo
Miiwu Askel 25.2.2006 1 Runo
Miiwu Elämän asia 24.2.2006 1 Runo
Miiwu Jäähyväiset 24.2.2006 2 Runo
Miiwu Pikkusisko 24.2.2006 1 Runo