Virhe

Runoilija Miiwu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tein virheen jota ei voi koskaan poistaa eikä hävittää.

Olin juonut, en tajunnut maailmasta mitään.

seuraavana päivänä en herännytkään oman kullan vierestä.

tajusin mitä olin tehnyt. mitä olinkaan tehnyt.

tällä teolla satutin poikaa jota rakastin!

Tein virheen jota ei voi koskaan poistaa eikä hävittää.

Selite: 
Petin. En anna sitä koskaan itselleni anteeksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Miiwu Nimetön 8.1.2007 0 Runo
Miiwu Elämäni 8.1.2007 0 Runo
Miiwu Rakkaani 2.5.2006 0 Runo
Miiwu Virhe 13.4.2006 0 Runo
Miiwu masennus 11.4.2006 1 Runo
Miiwu Nimetön 1.3.2006 1 Runo
Miiwu Askel 25.2.2006 1 Runo
Miiwu Elämän asia 24.2.2006 1 Runo
Miiwu Jäähyväiset 24.2.2006 2 Runo
Miiwu Pikkusisko 24.2.2006 1 Runo