Nimetön

Runoilija 951d84af2d67f309120f3d018c8c9aaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 8:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikeuden hetkellä haikistelee runoiksi(kin)
 

ja yksinäisyyteni on tahra rinnassa
kuin keltaiseksi kuivunut kakkuliemi pöydän kannella
minä itken, hän ei vielä osaa
vaikka silittääkin minua sisältäpäin

Lohdutathan minut ehjäksi
ennen kuin kuulen illan
parkaisevan ensi kerran

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"Lohdutathan minut ehjäksi
ennen kuin kuulen illan
parkaisevan ensi kerran"

Hieno lopetus on tässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot