Jalat valitsevat tien

Runoilija 951d84af2d67f309120f3d018c8c9aaa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.2.2006
Viimeksi paikalla: 1.1.2019 8:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haikeuden hetkellä haikistelee runoiksi(kin)
 

pienet jalat lyövät vatsanpeitteiden läpi
palmoral graniittiin
ja nainen väittää huijariksi

hetken pysähdys tekee minusta äiti Maan
hänestäkin joskus
huijarin
taiteilijan haaveilijan
ulosmittaajan

ottaako hän askelen ulos vai sisään?

siitepöly tuolin karmilla
kostuu uskomattakin
että tulevaisuus häntä hellästi
pahalta vartioisi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot