Pöytälaatikkorunoja #1

Runoilija surusilmä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Pieni runoilija sisällä huutaa haluaan päästä taas kertomaan tuota tunteiden kirjosta,
joka sydämessään myllää.

Siitä kuinka rakkaus roihuaa rinnassa,
siitä kuinka ikävä on joskus koetellut tuota pientä, mutta suuria tunteita kokevaa sydäntä.
Kuinka joskus, pienin hetkin, ajoittain..
ainut pakopaikka on oma päänsisäinen maailma,
paikka jossa tuo pieni romantikon poikanen pääsee laulamaan tuskastaan,
kaipuusta, ja mikä tärkeintä;

rakkauden liekistään, joka päivä päivältä voimistuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot