Arvet

Runoilija surusilmä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Ilkeät kuiskaukset,

viiltävät sanat paperilla,

painostavat katseet.

Viisi vuotta on kulunut.

Edelleen ne ovat demoneina pääni sisällä,

Vääristävät peiliä, kierouttavat mieltäni,

Ja vuotavat aina uudelleen nuo henkiset arvet.

Kiitos teidän satutettujen, jotka päätitte satuttaa jo satutettua.

Selite: 
Koulukiusaaminen
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot