Sisäinen saatana

Runoilija surusilmä

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

-
 

Kiiltävä veitsen terä viiltää ihoa.

Silmät etsivät suonta.

Veri purskahtaa veitsen upotessa oikeaan kohtaan.

Lattialle tulvii verta,

langenneen enkelin palavien siipien tuhka leijailee ilmassa.

Pirun naurun ja kuolleiden lintujen laulun äänet täyttävät huoneen.

Saman aikaisen kivun ja nautinnon kyynel vierii pitkin poskea.

Silmien liekit säräyttävät peilin säröille kohti katsoessa.

Peilistä katsovat nauraen demonit,

jotka itse loit,

jotka itsesi on kesytettävä,

kahlittava kuten ne sinut ovat kahlinneet.

Selite: 
itsetuhoa ja piruja..
Kategoria: 
 

Kommentit

niskalenkin paikka.. paha selätettävä kiireen vilkkaan

 

Käyttäjän kaikki runot