In the end..

Runoilija Forever yours

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Loppujen lopuksi maailmassa on vain yhdellä asialla merkitystä.

Rakkaudella, sekä hieman vapaudella.

Ihmiset kokevat työn ja aherruksen tärkeäksi ja unohtavat kuinka tärkeää on välittää ja näyttää itse välittävänsä.

Elämä on uhkapeliä. Kaikki pelaavat omilla nappuloillaan ja unohtavat toiset...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot