Nyt on se päivä, lähden pois ja sinä jäät tänne odottamaan kunnes palaan. Tunnelma on haikea ja surullinen, pakkaan vielä loput tavarat ja valmistaudun! Sinä katsot vieressä kun touhuan. Laitat musiikin soimaan hiljaa taustalle. Katsot minua, hyvin surullisesti, vilkaisen sinuun vain nopeasti ettei ikävä kasvaisi suuremmaksi. Tungen viimeisiä tavaroita laukkuuni, tartut minua kädestä ja katsot minua, kätesi puristus kovenee etten vain pääsisi irti, minä siirrän katseeni maahan mutta nostat pääni ylös ja sanot: "minun tulee ikävä sinua". Kyynel vierähti poskelleni ja yritin pidätellä toista. Halaan sinua kuin se olisi viimeinen kosketus sinuun, enkä saa sanotuksi mitään..Hetken ajan olimme lähekkäin, sinä pyyhit kyyneleitäni poskeltani paitasi hihaan sitä mukaan kun niitä valui poskeltani. Sanoit minulle: "älä itke"! mutta samalla itse päästit yhden kuuman ja tuskaisen kyyneleen. Kaikki tuntui katoavalta. Jälleen halasimme ja sain kuiskattua sinulle pari sanaa.. ja sain hymynkin sinun huulillesi.. kunnes kuulin auton tulevan pihaan, hymysi hyytyi hetkessä, auto oli minua tullut hakemaan. Otit minua kädestä kiinni ja sanoit että kyllä me pärjäämme. Ote irtosi ja menin alakertaan. Sinä tulit perässä ja toit pari laukkua, kun olin viemässä laukkuja autoon käännyin sanomaan sinulle hyvästejä mutta et enään ollutkaan siinä, olit poissa. Kyyneleitä en enään saanut tulemaan. Kuiskasin ilmaan: "Kulta, rakastan sinua. Ethän unohda minua. Ikuisesti sinun<3 Nousin autoon ja lähdin pois kuin mitään ei olisi tapahtunut...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi