Kaikki katoaa

Runoilija bandic88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile unelmat todeiksi
 

Tunnen oloni niin tyhjäksi, yksinäiseksi sudeksi, kärsin tästä, kun tuntuu, että mikään ei pysy ja kaikki ympäriltäni katoaa//murenee, en tiedä kuinka saisin sen onnen takaisin, kun minut ollaan niin monesi petetty, tuntuu kuinka tunteetkin alkaa hiljalleen katoaa sisimmästäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot