Merkillinen lähtö

Runoilija Joe Tähtiotsa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyrkki osuu nenänvarteeni
Rolexini rusahdus saa minut paniikkiin

Armanin takkini kohtaa maihinnousukengän
Toivottavasti se on puhdas tai edes Dr. Martens!

Veitsi sentään näyttää laadukkaalta
Voisiko se olla käsintehty Yuna?

Terä lävistää valkoisen Bosweel-paitani
Toivottavasti veri ei tahraa Marja Kurjen kravattiani

Nestettä valuu kasvoilleni
Kitkerä haju sekoittuu raikkaaseen Chaneliini

Crockett & Jonesit jaloissani nytkyvät sireenien tahtiin
Toivon, että ambulanssi olisi Mercedes

ja kuolen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin on ihminen turhamainen, mutta oi kun naurattaa.Hieno teos.

tää on kierolla tapaa hauska ja hyvä runo. kertoo hyvin turhamaisuudesta

vai vielä Mercedes pitäis olla viimeiselle matkalle,hyvin runoiltu*hymy*

Ihana, erilainen teksti!!
..vaikka saikin mut taas tajuamaan kuinka maalaisjuntti olen, kun en nuista tunnistanut kuin rolexin, martensin ja mersun.. =)))

Aivan! Tyyli se on joka ihan kaikessa ratkaisee ihmisen arvon... *sarkastinen huvittunut hymynhäivähdys*

Oiva oivallusruno tämä.

Joko lähdit kokonaan vai palaatko lukemaan
synttärionnittelua?

Tää on mieletön, osuva otsikko.

 

Käyttäjän kaikki runot