Vanha Kehno

Runoilija Joe Tähtiotsa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saatana poikkesi ohimennen,
muka

Kovasti oli kohtelias,
pahoitteli kekäleitä kynnysmatolla

Keiteltiin siinä kahvit

Arvasin kyllä käynnin syyn
Höyrysi vain niitä näitä

Lämmintä oli kuulemma pidellyt
Ajattelin, koska saa kysyttyä

Demonien kuulumiset kertasi, enkeleitä kirosi
Hiihtoa sivusilmällä tv:stä seurasin

Tulihan se sitten viimein,
meinasi raukalla ääni pettää

"Että satasta seuraavaan palkkapäivään, mitenkään"

Itsehän hommasi valitsit, sanoin,

ja toivotin pojan helvettiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot