Masurkka Rigor Mortis

Runoilija Joe Tähtiotsa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En ole uskonnollinen.

Olen kuitenkin tässä vaiheessa ottanut tavaksi sanoa,
"Armahda minua syntistä".

Ehkä varmuuden vuoksi.

Painan kovaa ja kauan, kunnes kuulen
tutun rasahduksen tyynyn alta.

Nousen ylös. Tyynypään viimeinen tanssi alkaa.

Nilkat pyörivät villisti,
sormet rapisevat rytmin lattiaan,
pää paukuttaa bassorummun.

Esitys on voimakas mutta lyhyt. Raapaisen tikun, tiputan sen ja poistun rappukäytävään.

Punainen verho saa laskeutua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Proosamainen lataus. Ensimmäinen säe kerrassaan hykerryttävä, samoin koko teksti.

Niin, että voi Herra mun järkeäni. Siinä se.

Perin vahvaa, erilaista. Wau.

 

Käyttäjän kaikki runot