Kolme sanaa, suuri merkitys

Runoilija JJULIA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitkä ovat ne maailman kolme tärkeintä sanaa,
jotka sanotaan usein
Ne kolme sanaa jolla voi vaikuttaa,
vaikuttaa ihmisiin, elämään, kaikkeen

Ensimmäinen sana minä,
mitä se tarkoittaa?
Sitäkö miltä näytän,
vai sitä miltä tunnun?

Toinen sana on rakastan
Onko se rakkaus sitä kun masussa nipistelee
kun toisen kohtaa
Onko se tunne joka mut usein valtaa?

Viimeinen sana on sinua
sillä tarkoitetaan juuri sinua
Sinua, maailman täydellisintä ihmistä
jota en koskaan tule unohtamaan

Mitkä ovat ne maailman kolme tärkeintä sanaa
jotka usein sanotaan
Ne joita minäkin sinulle toistan,
koska tarkoitan niitä sanoja

Minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot