Nimetön

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Ikävä,
rakkahin,
tahdon olla luonasi,
niinkuin ennenkin

Suru,
kultani,
olet kaukana,
minulla on ikävä

Viha,
rakkaani,
jos et palaakkaan,
en tiedä mitä tekisin

Rakkaus,
kultani,
se tulee kestämään,
voin vain odottaa, ja rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot