Nimetön

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnetko saman kaipuun?,
kaipuun rakkauden,
joka valtaa sydämen,
tunteen, joka riipii ja repii sydäntäsi joka suuntaan,
tunteen, joka aiheuttaa paljon iloa, paljon surua

Tunnetko tyhjän paikan sydämessäsi?
paikan sydämen muotoisen,
johon kiedot rakkaasi sydämen,
kauniin, kirkkaan, verenpunaisen,

Tunnetko joskus rakkauden tunteen?
tunteen, josta et koskaan luovu,
tunteen lempeän, mutta kirpeän,
tunteen, joka riipii ja repii sydäntäsi joka suuntaan,
tunteen, joka aiheuttaa paljon iloa, paljon surua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot