Nimetön

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

-Astelen elämän koskettimilla,
mustilla ja valkoisilla,
kuljen sydämeni melodiaa,
hiljaa ja varoen,äännähtämättä,
mutta aina kun otan askeleen,kevyenkin,
taakseni jää jalanjälki,
hento ääni menneisyydestä,
kuiskaus muistoista,
niin hyvistä kuin huonoista,
mutta elämän sävelmä jatkaa kulkuaan,
kohti tulevaa,kohti uusia koskettimia,
kohti viimeisiä sanoja ja loppu sointua -

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Nerokasta. Kaunis runo (:

 

Käyttäjän kaikki runot