Ystävän lähtö

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus on pakko heittää hyvästi,
kirpaisee sanoa se,
tuntuu pahalta katsoa kun toinen lähtee,
jättää sinut yksin tyhjään kaupunkiin,
sateen ja saasteiden keskelle,
ilonasi vain muistot,
muistot lapsuudesta nuoruuteen,
muistot ilon ja surun väliltä,
muistojen silta on pitkä ja kultainen,
sitä ei pidä hyvästellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot