Mä en enää jaksa...

Runoilija idaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon -96 syntyny tyttö Kouvolasta, jolla ei energia lopu :D Tykkään kirjotella aina silloin tällöin runoja, tai tarinoita. Harrastan ratsastusta ja mulla on kaks "omaa" hevosta aitomäessä :)
 

Liikaa multa elämässä vaaditaan,
kun pystyyn nousen, niin heti kaadetaan.
Liian kovat panokset asetetaan,
joilla nuori mieleni heti masennetaan..

Kukaan ei tajua kuinka sattuu,
kuinka paljon huolia mieleeni mahtuu.
Sanot vaan "Kyllä se pärjää,
pieniä sen huolet on,
ei vedetä sarvista härkää"

Ei ketään enää kiinnosta mun huolet,
varsinkaan kun ne vie elämästäni puolet.
En tarvitsisi kuin sen yhden ystävän,
kuuntelevan,luotettavan ja varsinkin pysyvän.
Se jolle huolet kertoa vois,
se joka vierelläni ainiaan ois.

Yhtään en elämästäni enää maksa,
sori, mut mä en enää jaksa...

Selite: 
Kirjottelin töissä, vitutuksen saartamana. On ollu pitempää jo mieli maassa ja päätin nyt sit ees jotain tunteita yrittää paperille rustata..
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettaa todella paljon. Sydämmestäni toivon,että se ystävä löytyy. Kaikkea hyvää elämääsi toivon.

 

Käyttäjän kaikki runot