Kivinen polku

Runoilija idaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon -96 syntyny tyttö Kouvolasta, jolla ei energia lopu :D Tykkään kirjotella aina silloin tällöin runoja, tai tarinoita. Harrastan ratsastusta ja mulla on kaks "omaa" hevosta aitomäessä :)
 

9 kuukautta on pieni hetki elämässä,
silmissä ohi kiitää tuo aika hetkessä.
Mutta kuinka paljon tuohon aikaan mahtuu,
kuinka paljon kahden ihmisen välissä ihmeitä tapahtuu.

Kuuluu elämään paljon onnea ja kyyneleitä,
satuttavia sanoja, ja anteeksi pyyntöjä.
Muistot kertyy jo hetkistä pienistä,
onnen ja surun suurista kyyneleistä.

Mutta muistoista suurin on rakkaus,
tuo kahden ihmisen odottamaton kohtaus.
Ei kukaan sitä voi ennustaa,
ei kukaan osaa sitä odottaa.

Meidät yhdisti juuri tuo odottamaton hetki,
josta alkoi meidän yhteinen retki.
Retki kivinen johonkin suureen ja ihanaan,
retki kivinen meidän yhteiseen elämään.

Kivinen polku alla paljaiden jalkojen,
kivinen polku mutta vain meidän yhteinen.

Selite: 
Pikainen yön pikkutuniten tuotos. Ei mikään kummoinen, mutta omistettu rakkaalle miehelleni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot