Nimetön

Runoilija pähkinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Aamulla vielä loisti
kuu ja tähdet taivaalla
Illalla tuli tuomio
ja kuolema
Eräs elämä päättyi.
Jäljelle jäi vain
tyhjyys ja autio piha

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Silmänräpäys ja
hän on poissa....surullisuudessaan hieno

jotenkin synkkyydessään tämä runo hurmaa minut..pidän paljon

Tuttu tunne ja ajatus...koskettava runo

Surullinen, koskettava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot