uni

Runoilija nemo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

unessa minä lensin leijonan selässä
leijona lensi, en minä
mietin kuinka voinkaan pysyä eläimen selässä
vain pitämällä kiinni sen leijonanharjasta

alhaalla pilvien väleistä näin maan
oliko se sama kuin omani?
halusin päästä hieman alemmas, nähdäkseni
ja käänsin uneni uuteen suuntaan

niin jouduimme, minä ja leijona,
myrskyn silmään
se katsoi meitä vihaisena
ja iski päällemme vihlovan sateen
pisarat laskeutuivat päällemme sateenkaaren väreissä

kaunista, kuiskasin

mutta voiko unessa olla ilman painovoimaa?
vai onko leijonalla siivet
ja jos olemme pilvien yläpuolella,
avaruustuulissa,
voiko päällemme sataa vettä?

onko tämä edes unta?

ja niin minä putosin,

unestako?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot