suurin pyrstötähti tahtoo tuhota maan

Runoilija nemo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä katselen taivaalla juoksevia pyrstötähtiä
ne pyörivät ympärillä kuin koiraslinnut, jotka yrittävät viekoitella kauneinta näkemäänsä naarasta
ja kaunishan tämä maailma on, neljä ja puoli miljardia vuotta vanha,
mutta nyt on niin kuuma ja hikikarpalot kiiruhtavat selkääni alas
minä kurkotan lapsenkäsilläni korkeuksiin ja huudan

olen ensi kertaa peloissani,
polttaa kovasti ja näen kuinka suurin pyrstötähti laskeutuu maahan
seuraan sitä viime hetkiin asti niin kuin ennen seurasin ikkunassa
juoksevia sadepisaroita

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot