Lemmenloitsu

Runoilija Neiti Kesäheinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2007
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 23:22

Asuinpaikka: Ylöjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä elämä ei ole ensinkään tasapainoa, vaan intohimoa.
 

Nouse lempi liehumahan
Tuopa kultaa kulkemahan
Tämän tytön taivahaksi
Neijon nuoren naitavaksi
Tuopa heila helmoihini
Kosijoita kynnyksille
Armahani ahoilleni
Kultaseni kotihini
Enkä huoli kuikeloista
Enkä poika ruipeloista
Tahdon miehen mielehisen
Miehen mielen myötähisen
Pojan pitkävartehisen
Sulhon sulosanahisen
Uroon otan omakseni
Mahtimiehen mielikseni
Pojan potran palkakseni
Sulhon sorjan suojakseni
Laitan laineet laulamahan
Lemmenloitsun liehumahan
Panen päivän paistamahan
Lemmenliekin leiskumahan
Kedot kaivan, rannat revin
Vuoret vuolen, kivet käännän
Notkot nostan, kalliot kaarran
Meren mutkat, ahon laiat.
Etsin miestä mielehistä
Miestä mielen myötähistä
Miss’ on kulta kulkemassa
Armahani astumassa
Sulho sorja soutamassa
Komiainen kutsumassa
Vierelleni viekotelkaa
Sylihini suostutelkaa
Kotihini kutsukaahan
Helmoihini huudelkaahan
Jotta lemmenliekki leiskuu
Jotta rakkautemme roihuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea loitsu:)

 

Käyttäjän kaikki runot