Elämälle

Runoilija Neiti Kesäheinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2007
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 23:22

Asuinpaikka: Ylöjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä elämä ei ole ensinkään tasapainoa, vaan intohimoa.
 

Vuosia takana vähän
kokemusta sen verran tästä elämästä
ja tiedän
pettyä minunkin pitää
liian monta kertaa
mutta ei, en minä pelkää
anna tulla vain, elämä!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot