Lastenlaulu

Runoilija Neiti Kesäheinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2007
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 23:22

Asuinpaikka: Ylöjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä elämä ei ole ensinkään tasapainoa, vaan intohimoa.
 

Lintustani liekuttelen,
lapselleni lauleskelen.
Ahoista unien maiden,
tuulista tähtitarhain.

Kuun kultaisen toivon turvaksesi,
lapselleni lohduksi.
Unten maille tiettömille
Unikansan kankahille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot