Pidän pintani

Runoilija Aurinco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleensä positiivinen ilmestys olen. Luovia tuulahduksia odotellessa :)

Odotan sanoja.
Sinun sanojasi. :)

 

Lie se totuus suustani tulla,
se syli, jossa haluan olla,
on taitu kiveksi kovaksi muuttaa
tai tunnottomaksi turruttaa.
Onpi suurin solmu selvittää,
kuin saada toiseen elämää.
Ei mitään muuttaa, vain olla tässä,
tulevaisuus on vielä edessä.
Lie se totuus peitettynä multa,
on toinen, ei oo yks ainoo kulta.
Maailmaa oon tainnu vähän käsittää,
mutta silti haluan yrittää.
Haavani vanhat ja haavasi nuolen,
silmäni suuret itkuiset suljen.
En halua sydäntäni kivettää,
haluan olla yhä lämmin kulta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo kärsimyksestä ja siitä eroon pääsemisestä tai sen yrittämisestä, pidän paljon tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot