Laiturin draamakuningatar

Runoilija Aurinco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleensä positiivinen ilmestys olen. Luovia tuulahduksia odotellessa :)

Odotan sanoja.
Sinun sanojasi. :)

 

Hetken syvässä hiljaisuudessa,
rauduskoivujen lehtien katveessa
oleskelen laiturilla

mieleni
mieheni

hetkeen pysähtyneenä.

Rehelliset silmät

luovat katsettansa minuun

pysähtyneenä.

En usko silti häntä!

Hän ehdotti paikaksi laituria,
mutta silti hän koko ajan leikkii!

Rakkauden antamisen saituria.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvää tekstiä hetkestä, runossasi on useita tasoja ja upea tematiikka! :)

 

Käyttäjän kaikki runot