Marraskuinen perhepuu

Runoilija Aartje

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen virkkaaja.
 

Missä on isä, mies suuri?

Missä on lapsilisä ja suojamuuri?

Missä äidinrakkaus ja lämmin tuuli?

Missä on sukuni mun, onko koskaan ollutkaan?

Tumma puku ja solmiokin kaulaan,

sanon hyvästi, sillä tänään käy tieni hautaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin riimitelty haikea runonen ^^

hieno runo.

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot