Dilemma

Runoilija Aartje

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen virkkaaja.
 

Voiko yksinäisyyttä rakastaa,
sen sisintä koskettaa?

Vai onko se mestari,
ja sinä sen orja kahleineen?

Sen suudelman koet tuulessa,
kylminä neuloina kasvoissa

Sen hyväilyn tunnet,
kun etsit liekkiä lämpimää

Vaan et liekin valoa koskaan nää,
kun sen kaipuu kanssasi jää

yksin

Yön pimeään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

haikea sanoma runossasi, hyvin ilmastu sanoin ^^

kaunis on runosi, pidin

 

Käyttäjän kaikki runot