Kielioppi

Runoilija Aartje

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen virkkaaja.
 

Kuka voisi auttaa meitä,
särkyneitä sydämeitä?

Kun lipuit sä kauas kaukaisuuteen
ja jätit mut yksin onnettomuuteen

Ei en selviä elämäistä
en kun se on näin yksinäistä

Nyt vaipun mä ikäväkseen
pimeyteen, ja kadotukseen

Selite: 
Sääntöt on tehty rikottaviksi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot