Betonisaarien seireenit

Runoilija Petrarch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilija, kirjailija "On niin vaikeaa erottaa tähtiä toisistaan, ne loistavat liian kirkkaasti"
 

Betonisaarien seireenit,
laulavat,
tule, tule

Ei ole koskaan ollut aikaa tälläistä,
yksinäiset ääntä, huutoa,
eivät voi vastustaa

rakkautta saa,
jos maksaa.

Jos erehdyt joskus
kutsuun vastaamaan,

et häntä enää näe,
koskaan.

Ne viekoittelevat,
saalistavat,
kuin sudet

varastavat sydämet,
jättäen,
sirpaleet sydänten,

kuorista tyhjän sielun,
tekevät ne,
betonisaarien seireenin

Selite: 
Urbaaniruno rakkaudesta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot