Vapaus

Runoilija Petrarch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilija, kirjailija "On niin vaikeaa erottaa tähtiä toisistaan, ne loistavat liian kirkkaasti"
 

Kun sitoo itsensä kiinni johonkin,
siitä on vaikeaa päästä irti,
piikit repivät jos yrität ulos väkisin.

En ollut kyllin vahva,
en riittävän päättäväinen,
jokin piti minua kiinni sinussa.

Kun aseman laituri loppui,
ikkunan takana,
en nähnyt enää metsää puilta,

Ihmeellistä,
kuinka maisemat näyttivät niin erilaisilta
ihmiset riisutuilta…

Selite: 
Elämää
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on monta osaa.

 

Käyttäjän kaikki runot