voittamaton

Runoilija Nimimerkitönotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et kai ennen ole pelännyt
särkeväsi ihmistä tai sydäntä
Niitä valmiiksi rikottuja

Mutta minä olen ehjä
silitän jalkapohjiasi
hengitän kaulallesi keveitä suudelman poikasia

Kun ennen niin rohkea mies
makaat liikkumattomana ihollani
hiljentyneenä kauneudesta
jonka vain sinä näet

Tietämättä
vain ehjä voi toista satuttaa
enkä minä ole ikinä hävinnyt

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli kylmät väreet tästä, viiltävän herkkä. Pidin.

hyvin kirjoitettu upea runo. pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot