Tunne kevyt kuin höyhen

Runoilija Nimimerkitönotus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Suurten salavien varjossa
antaudun kuin kaikkensa koittanut vastarannan kiiski
luovutan piikkini sinulle ja hengähdän

Nyt talutat minua kuin lasta
sinne missä olemme yksi

Enkä taistele
Sillä tahdon antaa sinun rakastaa minua
sillä voimalla
millä olen tätä maailmaa rakastanut
vaatimatta mitään takaisin

Enkä tiedä
onko tätä onni

Laskea kilpensä
luopua ehdottomuudesta

Mennä tunteena tuuleen ja hyväksyä itsensä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot