Sydän

Runoilija tekstikoko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus niin vain on parempi.
 

Pystyisitkö olla tuntematta mitään?
Se olisi vaikeaa sinulle,
Sillä sinulla ei ole sydäntä.
Vain paha sydän, jolla teet pahoja asioita.
Se täytyisi riistää sinulta,
Mutta silloin veisimme kaiken.
Kaiken pois sinulta.

Selite: 
löysinpä tämmöisen päiväkirjan kätköistä..
Kategoria: 
 

Kommentit

mul sydän o kaikki,

kirj hyvin, jatkanet..

 

Käyttäjän kaikki runot