Jaksa en uskoa

Runoilija tekstikoko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus niin vain on parempi.
 

En jaksa uskoa tulevaan, en jaksa uskoa parempaan.
Tuntuu, että kaikki menee pieleen, elämä valuu hukkaan.
Hukkaan.
Kadoksiin.
Ei ikuisuuskaan sitä korjaa.
En jaksa uskoa parempaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot