Pako

Runoilija tekstikoko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus niin vain on parempi.
 

Joskus tekisi mieli kiljua,
kävellä ulos ovesta ja juosta kauas pois.
Kadota iäksi.
Paeta arkea,
Paeta kaikkea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja kuitenkin hetken kuluttua taas palata.
Joskus tekee hyvää jos saa hetkellisesti paeta arjen eloa.

 

Käyttäjän kaikki runot