Mitä mä muka sulle tein?

Runoilija KuroiTora

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kahden vaiheilla..
 

Hengitä syvään.
Katso silmiini.
Miten sä jaksat enää?

Katkeruuttas mua kohtaan.
Vihaas näytät ihan turhaan.
Tiedät sen itsekin..

Miksi sä uhkailet?
Miksi sä pelleilet?

Helppo sun on mua syyttää.
Kun et itseäs voi myöntää.
Sä mulle valehtelit, puhuit paskaa.
Sä mulla leikeit, esitit vaa.

Luuletko et voin enää suhun luottaa.
En enää koskaan!
Satutit mua jo 4:ttä kertaa.
Syytät mua kaikesta..

Mitä mä sulle muka tein?

Selite: 
Sä valehtelit, sä satutit ja sä tuhosit. Ja syytät mua kaikesta..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot