Mustat Kyyneleet

Runoilija MidnightCry

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.1.2006
Viimeksi paikalla: 16.1.2024 2:37

Asuinpaikka: TAMPERE
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
14.1.1989

ei onni löydy siitä että uutta hamuaa, vaan siitä että oppii saamastaan nauttimaan
 

olen nähnyt kun taivas itkee,
itkee itsekeskeisyytemme tähden,
vaikeroi tämän hävityksen keskellä.

olen kuullut kuinka salamat murhaavat ihmisiä,
nähnyt kuinka luonto rankaisee meitä,
maailma vuodattaa vihansa maljan päällemme,
ei se jaksa enää katsoa ahneuttamme.

taivas vuodattaa kyyneleitä päällemme,
pahuutemme tähden,
maailma on meille vain leikkikenttä,
jota raiskaamme mielemme mukaan.

suolaiset kyyneleet valuvat tämän maailman silmistä,
musta veri vuotaa haavoistansa,
ei näy enää taivaan sineä,
ei puita korista lehtivihreä,
on vain liekkimeri jossa ihmisen saasta palaa,
se kaiken kauniin ja puhtaan nielee ja tuhoaa.

cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot